Aarhus Universitets segl

Book en rådgiver hos CED

Ny bookingfunktion gør det lettere for undervisere, kursusledere og uddannelsesledere at reservere tid med en af vores eksperter i universitetspædagogik, læringsteknologi, undervisning og uddannelse.

På CED er vi knap 60 ansatte, der dækker alle områder indenfor undervisning på universitetet – lige fra drift og udvikling af Brightspace og andre læringsteknologier, udvikling af undervisningsaktiviteter og kursusdesign til uddannelsesudvikling og AU-strategiske satsninger såsom fastholdelse og trivsel, internationalisering og digitalisering. Således har vi bred viden og er klar til at hjælpe netop dig. Foto: Nina Adolfsen, CED

”Vi ønsker at gøre det så let som muligt for alle AU’s forskere at komme i kontakt med CED om ideer eller behov for rådgivning og sparring. Nogle foretrækker at deltage i et af vores kurser, at læse om emner på AU Educate eller at deltage i kollegiale temadage. For andre er den personlige 1-1-vejledning en afgørende komponent i deres faglige udvikling,” forklarer centerleder ved CED, Anne Mette Mørcke.

Derfor tilbyder CED nu med en ny bookingfunktion en lettere indgang til vores services. I formularen skriver du blot, hvad du ønsker hjælp til eller sparring omkring, og så matcher vi dig med en konsulent, der passer til dit behov. For ansatte ved AU er det gratis.

Rådgivning til alle behov

CED’s medarbejdere har dybdegående kendskab til forskellige aspekter af universitetsuddannelse og -undervisning og tilbyder derfor rådgivning inden for en bred palet af universitetspædagogiske emner. Det spænder fra brug af læringsteknologier, planlægning af læringsaktiviteter og kurser, til specialiserede områder som førsteårspædagogik og digitale kompetencer i curriculum.

”Vi er dybt bevidste om, at udviklingsarbejde kan være en tidskrævende opgave. Mange forskere har stramme tidsplaner, men alligevel ofte et ønske om at arbejde med egen undervisningsudvikling oveni alle de mange andre gøremål. Derfor er det vores mål at tilbyde fleksibel sparring, der så vidt muligt imødekommer de forskellige behov,” konkluderer Anne Mette Mørcke.