Aarhus Universitets segl

Om Centre for Educational Development

CED inspirerer til engagerende undervisning og uddannelse med fokus på læring. 

Vi tilbyder AU's fagmiljøer kvalificeret partnerskab, samarbejde og rådgivning om sikker drift og kompetenceudvikling. Samtidig arbejder vi gennem praksisnær universitetspædagogisk forskning, udviklingsprojekter og eksperimenter inden for læringsteknologi, undervisning og uddannelse med højeste internationale kvalitet.


Kontakt fakultetskoordinatorerne

Du kan også kontakte en af CEDs fem fakultetskoordinatorer. Vores fakultetskoordinatorer støtter samarbejdet med fakulteterne ved blandt andet at indhente ønsker og behov og deltage mødeaktiviteter på fakulteterne. De fem koordinatorer er:

Health

Technical Sciences

Kontakt sekretariatet:

Kontakt os på ced@au.dk eller ring til os på +45 21 55 14 19.

Adresse:

CED har primær placering i bygningskompleks 1911 på Trøjborgvej – tæt på Universitetsparken, Nobelparken og Universitetsbyen.

Aarhus Universitet
Bygning 1910-1911
Trøjborgvej 82-84
8000 Aarhus C  

Centerets afdeling i Emdrup

Bygning B, lok. 305
Tuborgvej 164
2400 København NV

Parkering ved CED Aarhus

Der er parkeringplads lige ved siden af vores center. De første seks båse på højre hånd efter indkørsel er skiltet med "Aarhus Universitet gæsteparkering". Her gælder tidsbegrænsning på 4 timer. Tidsbegrænsningen på 4 timer gælder også selvom du har en parkeringstilladelse.

Hvis Aarhus Universitet er din primære arbejdsgiver, og din arbejdsplads er i en AU-bygning, kan du benytte AU's medarbejderparkering

Årsrapport 2021