Aarhus Universitets segl

Medieproduktion

Forskellige video- og lydformater kan være en fantastisk ressource, der gør det muligt at flytte præsentationer og akademiske oplæg fra det kollektive rum til det individuelle rum og dermed frigøre undervisningstid til at skabe en mere dynamisk og studenteraktiverende undervisning.

Videoer kan eksempelvis indgå som en sekvens i en forelæsning og medvirke til at skabe variation, eller de kan anvendes i forbindelse med blended og flipped learning, hvor de ses som en del af forberedelsen til holdundervisningen. Således frigives tid til aktiviteter på holdet, hvor underviseren i stedet kan facilitere faglige diskussioner eller guide de studerende igennem kollaborative øvelser. 

Ved CED udlåner og supporterer vi udstyr til lyd- og videoproduktion, du kan benytte i din undervisning. Vi er altid opdateret i de nyeste teknologier, og kan også vejlede i hensigtsmæssig brug af denne. 

Produktionsformater

CED tilbyder hjælp, støtte og vejledning til to produktionsformater:

  • Supporteret produktioner, hvor materialet produceres i samarbejde med en medarbejder fra CED – fx i CED's eget lyd- og videostudier i bygning 1910.
  • Gør det selv-produktioner, hvor du kan låne udstyr og få hjælp af CED's medarbejdere til egenproduktion.