Aarhus Universitets segl

Educational IT

CED forvalter, supporterer og videreudvikler læringsteknologier og arbejder med anvendelsen af teknologi i undervisningen. 

CED samarbejder med alle fagmiljøer på AU om brugen af educational IT – særligt med henblik på en nytænkning af de pædagogiske og didaktiske tilgange til undervisning.

Hos CED kan du få hjælp til både at omlægge hele eller dele af din undervisning til blended learning eller få helt konkrete råd om, hvordan forskellige læringsteknologier kan understøtte specifikke aktiviteter i din undervisning.

Vi forvalter, supporterer og videreudvikler AU’s læringsplatform Brightspace og arbejder med anvendelsen af læringsteknologi i undervisningen. Desuden løfter vi opgaver som AU Studypedia og AU Educate, brugerunderstøttelse, systemimplementering og teknologiudvikling.

Vi har faciliteter til videoproduktion, hvor du kan få hjælp til at få produceret video og lyd, og et eksperimentelt undervisningslokale, hvor det er muligt at eksperimentere med den nyeste teknologi til at styrke og understøtte forskellige undervisningsformater.