Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Centre for Educational Development ved Aarhus Universitet

CED er det universitetspædagogiske center ved Aarhus Universitet. Vi tilbyder sparring om universitetspædagogik til alle fagmiljøer på AU. Vi arbejder ambitiøst forskningsbaseret og eksperimenterende praksisnært, og samarbejder både lokalt, nationalt og internationalt med andre innovative miljøer.

Seneste nyheder

Foto: Colourbox.com / nito

25.08.2021 | Medarbejdere

Fem råd til en god (gen)start efter coronanedlukningen

Det er vigtigt at sikre, de studerende får en god start med undervisningen, når de vender tilbage. Dem der har startet deres uddannelse under COVID-19-nedlukningen, er i højere grad præget af negative følelser omkring studiet. Derfor har vi samlet gode råd til, hvad du kan gøre for at styrke motivationen og skabe en følelse af fagligt fællesskab.

Efter sommerferien hedder AU's læringsplatform ikke længere Blackboard, men Brightspace. Og nu kan undervisere begynde at bygge efterårets kurser op med god hjælp fra CED. Foto: Lars Kruse

17.06.2021 | Medarbejdere

Nu kan du gøre efterårets kurser klar i Brightspace

Efterårets kurser er nu tilgængelige i Brightspace, der efter sommerferien afløser Blackboard. Dermed kan du som underviser begynde at opbygge dine kurser, så de er klar til efterårssemestret. Allerede nu er der gode muligheder for at få hjælp til opgaven – og supporten har åben gennem hele sommerperioden.

Foto: Ida Marie Jensen, AU Foto

11.06.2021 | Medarbejdere, Kursus

Udforsk vores kursuskatalog og tilmeld dig efterårets kurser

Hos CED udbyder vi kurser og workshops for undervisere på tværs af alle fakulteter og niveauer – fra studenterundervisere og ph.d.-studerende til den garvede lektor. Vi har netop opdateret listen over efterårets kurser.

Professor Helle Neergaard og lektor Sarah Robinson vinder prisen for ’Best Paper’ ved dette års European Entrepreneurship Education Conference. Foto: AU Foto

21.05.2021 | Medarbejdere, Presse, Forskning, Priser

AU-forskere vinder pris ved dette års 3E-konference

Professor ved Aarhus BSS Helle Neergaard og lektor ved CED Sarah Robinson vandt prisen for ’Best Paper’ ved dette års European Entrepreneurship Education Conference, der løb af stablen den 5. til 7. maj 2021. Paperet handler om eksistentiel læring, og hvordan det kan klæde studerende på til en usikker fremtid.

Foto: Alberte Borne Asmussen, CED

04.05.2021 | Medarbejdere

Workshops om online eksamen åben for tilmelding

Eksamensperioden nærmer sig og for de fleste foregår eksaminerne online. Har du brug for viden om, hvordan du bedst afvikler online eksamener, kan du nu tilmelde dig fakultetsspecifikke workshops ved Centre for Educational Development (CED). Her kan du også få personlige råd og vejledning.

Viser resultater 1 til 5 ud af 14

1 2 3 Næste

Tilmeld nyhedsbrev

To receive news in English, sign up through the English version of this page, which you can access in the top right-hand corner.