Nyheder fra CED

Foto: Colourbox.com / nito

25.08.2021 | Medarbejdere

Fem råd til en god (gen)start efter coronanedlukningen

Det er vigtigt at sikre, de studerende får en god start med undervisningen, når de vender tilbage. Dem der har startet deres uddannelse under COVID-19-nedlukningen, er i højere grad præget af negative følelser omkring studiet. Derfor har vi samlet gode råd til, hvad du kan gøre for at styrke motivationen og skabe en følelse af fagligt fællesskab.

Efter sommerferien hedder AU's læringsplatform ikke længere Blackboard, men Brightspace. Og nu kan undervisere begynde at bygge efterårets kurser op med god hjælp fra CED. Foto: Lars Kruse

17.06.2021 | Medarbejdere

Nu kan du gøre efterårets kurser klar i Brightspace

Efterårets kurser er nu tilgængelige i Brightspace, der efter sommerferien afløser Blackboard. Dermed kan du som underviser begynde at opbygge dine kurser, så de er klar til efterårssemestret. Allerede nu er der gode muligheder for at få hjælp til opgaven – og supporten har åben gennem hele sommerperioden.

Foto: Ida Marie Jensen, AU Foto

11.06.2021 | Medarbejdere, Kursus

Udforsk vores kursuskatalog og tilmeld dig efterårets kurser

Hos CED udbyder vi kurser og workshops for undervisere på tværs af alle fakulteter og niveauer – fra studenterundervisere og ph.d.-studerende til den garvede lektor. Vi har netop opdateret listen over efterårets kurser.

Viser resultater 1 til 3 ud af 14

1 2 3 4 5 Næste