Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Brightspace-kursus for instruktorer og studenterundervisere

Formål

Et basiskursus i de grundlæggende funktioner for erfarne og nye instruktorer og studenterundervisere. Kurset har til formål at skabe overblik over læringssystemet Brightspace og at introducere til udvalgte funktioner.

Læringsmål

Workshoppen sigter på at sætte deltagerne i stand til

  • At navigere i Brightspace. At kommunikere til og med studerende.
  • At designe kursusstruktur og oprette indhold.
  • At anvende mulighederne for at integrere læringsaktiviteter i Brightspace.

Indhold

Workshoppen er primært henvendt til instruktorer og studenterundervisere, der skal anvende Brightspace i forbindelse med deres undervisningsaktiviteter. Undervejs i workshoppen gives eksempler på kurser og overblik over de primære funktioner i Brightspace.

Workshoppen sætter fokus på funktioner som bl.a. upload af materiale, mulighederne for kommunikation med de studerende og oprettelse af læringsaktiviteter. Derudover vil der være tid til at tage fat i deltagernes egne problemstillinger og finde løsninger på konkrete forespørgsler.

Du vil desuden få oprettet dit eget testkursus (sandbox) og blive tilmeldt Brightspace Online Course for instruktorer, som er en ressource med vejledninger og aktiviteter i Brightspace Learning Management-systemet.

Supplerende info

Inden workshoppen kan du logge på https://brightspace.au.dk/ og orientere dig i din ‘Sandbox’, som er et prøvekursus.

Desuden kan du finde vejledninger til Brightspace’s basisfunktioner, der kan være nyttige før og efter workshoppen.

Yderligere information om Brightspace-projektet, herunder hvordan kurser fra Blackboard kan flyttes til Brightspace, kan du finde her.

Tilmelding

Info

  • Language: The course is conducted in Danish