Aarhus Universitets segl

Mikkel Godsk

Titel

Undervisningsudvikler, EdD

Primær tilknytning

Mikkel Godsk

Fagområder

  • Læringsteknologi
  • Learning Design
  • Kompetenceudvikling
  • Undervisningsudvikling
  • Digital undervisning

Kontaktinfo

Telefonnummer
Mailadresse

Profil

Jeg er undervisningsudvikler ved Centre for Educational Development med særlig fokus på kompetenceudvikling, digital læring og universitetspædagogik. Jeg er uddannet cand.it i multimedier (MSc IT) fra Aarhus Universitet og har en doktorgrad i educational technology og Learning Design (EdD) samt PG Cert i Online and Distance Education fra The Open University. Jeg har over 20 års erfaring med feltet som bl.a. konsulent, leder, underviser og forsker og er bl.a. redaktør og medstifter af tidsskriftet Læring og Medier.

Forskning

Jeg forsker i online kompetenceudvikling, Learning Design, teknologi-støttet undervisning og læring samt undervisningsudvikling hvori der indgår læringsteknologi. 

Uddannelse

Jeg underviser, vejleder og rådgiver adjunkter, postdocs, lektorer og professorer ift. udvikling af deres undervisning, herunder brug af læringsteknologi i regi af bl.a. Introduction to Teaching and Learning (InTeL), Universitetspædagogikum og workshops.

Samarbejder

Jeg er projektleder af Nordplus-netværket og -projektet DLiNC (2013–2025), redaktør af tidsskriftet Læring og Medier (LOM) samt deltager i en række nationale og internationale netværk inden for universitetspædagogik (bl.a. Digital Pedagogy og DUEL).

Arbejdsområder

Jeg arbejder med undervisnings- og kompetenceudvikling, herunder som underviser og vejleder på Universitetspædagogikum, underviser på Introduction to Teaching and Learning (InTeL) og individuel rådgivning af undervisere. Endvidere er jeg involveret i en række udviklingsprojekter, herunder Learning Design som undervisningsudviklingsmetodologi og til inddragelse af studerende i processen og samt i effektmåling af bl.a. Universitetspædagogikum. Endeligt forsker jeg i læringsteknologi samt Learning Design og er projektleder af et Nordplus-projekt "DLiNC" om sidstnævnte.

Udvalgte publikationer

Flere
Brug piltasterne på tastaturet for at scrolle
Brug piltasterne på tastaturet for at scrolle
Brug piltasterne på tastaturet for at scrolle