Aarhus Universitets segl

Anders Hjortskov Larsen

Titel

Udviklingskonsulent, Cand. Public

Primær tilknytning

Anders Hjortskov Larsen

Fagområder

  • Feedback
  • Holdundervisning
  • Blended learning
  • Nye undervisere
  • Internationale undervisere

Kontaktinfo

Telefonnummer
Mailadresse

Profil

Undervisning

Det er vigtigt for mig, at deltagerne i undervisningen er involverede og engagerede i aktiviteterne og processerne. Den lærendes egen motivation er vigtig at have sig for øje, om det er en studerende med en dyb faglig identifikation eller en underviser, der ønsker at udvikle nye og inspirerende måder at lave feedback på. Vi skal diskutere, hvad vi gør i momentet og i vores egen undervisning – det er essentielt, at arbejdet bliver knyttet til praksis. Hvis jeg kan inspirere til at udvide en undervisers repetorie eller tænke nyt I dialogisk undervisning, har det været en god dag.

Rådgivning

Mit arbejde handler om samarbejde og forståelse af det enkelte fagmiljøer og den undervisningskultur, der findes på stedet. Udviklingen af undervisningen på gulvet i det enkelte undervisningslokale ligger mig meget på sinde, ligesom møde med underviseren eller uddannelseslederen i dialog er afgørende for at kunne rådgive og lave undervisningsudvikling. Derfor er mit fokus på praksis og på processer, der kan skabe rum for bæredygtig udvikling, der også fortsætter, når mødet eller workshoppen er slut.

Arbejdsområder

Kursusleder på Pædagogisk Grundkursus for instruktorer.

Underviser og vejleder på Universitetspædagogikum.

Kursusleder på onlineforløbet InTeL.

Projektdeltager og underviser i pædagogisk onboarding af internationale undervisere.

Laver projekter og afholder workshops om bl.a. engagerende undervisning, podcast i undervisningen, holdundervisning, internationale undervisere og feedback-processer.

Udvalgte publikationer

Brug piltasterne på tastaturet for at scrolle
Brug piltasterne på tastaturet for at scrolle
Brug piltasterne på tastaturet for at scrolle