Workshops og rådgivning om online eksamen

Den fortsatte nedlukning på Aarhus Universitet betyder, at størstedelen af semestrets mundtlige eksamener afvikles online. Hvis det gælder din eksamen, kan du som underviser og eksaminator tilmelde dig workshops udbudt af Centre for Educational Development (CED), der gennemgår de basale elementer i en mundtlig eksamen online:

• Processen før, under og efter eksamen - hvad skal du være opmærksom på?
  • At skabe tryghed i en online eksamenssituation for alle deltagere
  • Brug af Waiting Room og andre Zoom-funktioner i forbindelse med eksamen
  • Håndtering af særlige eksamenstyper, eksempelvis forberedelsen, eksaminer med brug af tavle eller lodtrækning.

Tilmeld dig workshops om online eksamen på dit fakultet via CED’s kursusudbud:

HEALTH: Workshop om online eksamen

NAT og TECH: Workshop om online eksamen

ARTS og BSS: Workshop om online eksamen

Workshop om online eksamen for alle undervisere på AU

Du kan også finde ressourcer på AU Educate, der beskriver forløbet omkring den mundtlige og skriftlige online eksamen på AU.

Få rådgivning

Har du brug for individuel rådgivning, eller kan du ikke finde svar på dine spørgsmål om tilrettelæggelse af online eksamen af enten didaktisk eller teknisk karakter, er du velkommen til at kontakte medarbejderne fra Centre for Educational Development eller via ced@au.dk.

Gode råd og officielle retningslinier

Der er generelt en hel del hjælp, vejledninger og gode råd at hente til den online eksamen for både underviser og studerende. Mange platforme er nemlig i øjeblikket særligt opsatte på at klæde de studerende og underviserne på til den uvante situation. Du kan finde en række brugbare hjemmesider herunder.