Aarhus Universitets segl

Samarbejde i Brightspace

Formål

At deltagerne arbejder aktivt med undervisningsaktiviteter, som fokuserer på samarbejde i Brightspace. Der vil være konkrete eksempler på værktøjer fra Office 365 og Padlet og deres integration i Brightspace, ligesom der vil være eksempler fra undervisningen på AU.

Læringsmål

 • Deltagerne bliver introduceret til aktiviteter og værktøjer, der kan understøtte samarbejdsformer.
 • Deltagerne kan afprøve værktøjerne i Office 365 og Padlet som både studerende og underviser.
 • Deltagerne får præsenteret ideer til didaktiske formater, hvor samarbejde er i højsædet.  

Indhold

I dette webinar vil deltagerne få mulighed for at afprøve konkrete værktøjer til at understøtte samarbejde i undervisningen. Udgangspunktet vil være erfaringer og didaktiske formater med værktøjerne Office 365 og Padlet, som vil blive gennemgået og diskuteret.  

Formålet med at introducere samarbejdsformer i undervisningen er primært at understøtte aktiverende undervisning gennem diskussion, praksis og produktion. Derudover gør kurset undervisere bekendt med de muligheder, der findes i digitale værktøjer til rådighed på AU.  

I webinaret vil der være fokus på arbejde med samskrivning i Word, udvikling af fælles præsentationer i Powerpoint og organisering af filer og fælles mapper i OneDrive. Derudover vil vi også arbejde med og diskutere forskellige aktiviteter i Padlet, hvor de studerende samarbejder om tidslinjer, begrebsforståelser eller peer-feedback.  

Der vil være tid til at afprøve nogle af værktøjerne, ligesom der vil være rig mulighed for at stille didaktiske og tekniske spørgsmål.  

Tilmelding

 • 23. september kl. 10:00-11:30
  Tilmeldingsfrist: 20. september
  Workshoppen afholdes på dansk hvis alle deltagere er fortrolige med dansk, ellers afholdes den på engelsk.

Info

 • Format: Online
 • Varighed: 1½ time
 • Antal deltagere: Min. 5, maks. 15

Kursusleder

Kursusadministrator

Julie Lykke Facius

Administrativ medarbejder