Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

ARTS: Samarbejde i Brightspace – Formater og værktøjer

Formål

At deltagerne arbejder aktivt med undervisningsaktiviteter, som fokuserer på samarbejde og har Brightspace som omdrejningspunkt. Der vil være konkrete opgaver og eksempler i værktøjer fra Office 365 og Padlet og deres integration i Brightspace. Kurset afholdes som webinar, og tager udgangspunkt i erfaringer og praksiseksempler fra ARTS.

Indhold

I dette webinar vil deltagerne få mulighed for at afprøve konkrete værktøjer til at understøtte samarbejde i undervisningen. Udgangspunktet vil være erfaringer og didaktiske formater med værktøjerne Office365 og Padlet, som vil blive gennemgået og diskuteret.

Formålet med at introducere samarbejdsformer i undervisningen er primært at understøtte aktiverende undervisning, gennem diskussion, praksis og produktion. Samt at gøre undervisere bekendt med de muligheder, der findes i brug af de digitale værktøjer, som er til rådighed, på Aarhus Universitet.

I webinaret vil der være fokus på arbejde med sammenskrivning i Word, udvikling af fælles præsentationer i Powerpoint og organisering af filer og fælles mapper i OneDrive. Derudover vil vi også arbejde med og diskutere forskellige aktiviteter i Padlet, hvor studerende samarbejder om tidslinier, begrebsforståelser eller peer-feedback.

Der vil være tid til at afprøve nogle af værktøjerne ligesom der vil være rig mulighed for at stille didaktiske og tekniske spørgsmål.

Tilmelding

Info

  • Omfang: 1½ time (ingen forberedelse)
  • Målgruppe: Alle undervisere på Arts, der er fortrolige med de grundlæggende funktioner i Brightspace.
  • Format: webinar
  • Antal deltagere: Min. 5, maks. 15