Workshop: Online holdundervisning

Hvordan skaber du et engagerende og motiverende læringsmiljø, når undervisningen foregår online? CED tilbyder online workshops om online holdundervisning, hvor du bliver introduceret til værktøjer og forløb, kan diskutere med udviklere og kolleger og afprøve aktiviteter.

18.01.2021 | Centre for Educational Development

Dato ons 03 mar
Tid 13:00 14:30
Sted Zoom

Datoer og tilmelding

Klik på den ønskede dato for tilmelding. Du modtager et Zoom-link til workshoppen i din tilmeldingsbekræftelse.

Om workshoppen

Denne workshop henvender sig til alle undervisere på Aarhus Universitet, der arbejder med holdundervisning hvor fokus er på samarbejde, interaktion og aktivering af de studerende.

Når undervisningen flytter online kan det være ekstra svært, at få de studerende til at deltage aktivt og bidrage i diskussioner. Det kan derfor være nødvendigt at du tilpasser din undervisning til det online format for at øge engagement og læring. På denne workshop vil du få gode råd, konkrete værktøjer og pædagogiske principper til netop dette.

Til workshoppen får du konkrete forslag til, hvordan du kan tilrettelægge din undervisning med forløb, som understøtter de studerendes engagement og aktive deltagelse, både når I mødes online (synkront), og når de arbejder på egen hånd (asynkront). Der vil til workshoppen desuden være tid til både afprøvning af teknologier og til diskussion af praksiserfaringer fra underviserne selv.

Workshoppen vil indeholde

• Måder at tænke online undervisningsaktiviteter synkront og asynkront
  • Eksempler på aktiviteter og forløb fra undervisningen
  • Konkrete aktiviteter og værktøjer knyttet til holdundervisningen med fokus på: Samarbejde, interaktion og aktivering