Workshop: Hybridundervisning af online og on-campus studerende

Lynkurset tilbyder en introduktion til kendte udfordringer ved hybridundervisning og præsenterer overvejelser og forslag til konkrete løsninger.

18.01.2021 | Centre for Educational Development

Dato tir 23 mar
Tid 11:00 12:00
Sted Zoom

Datoer og tilmelding

Klik på den ønskede dato for tilmelding. Du modtager et Zoom-link til workshoppen i din tilmeldingsbekræftelse.

Om workshoppen

Som i efteråret 2020 vil undervisningen i foråret 2021 sandsynligvis indebære, at nogle studerende skal følge den undervisning, der foregår på campus, online via Zoom.

Lynkurset tilbyder en introduktion til kendte udfordringer ved dette undervisning-setup og præsenterer overvejelser og forslag til konkrete løsninger.

På lynkurset vil du høre mere om:

• Underviseroplæg – hvad skal du være opmærksom på?
  • Inddragelse af studerende i undervisningen – hvordan kan man gøre det, når de studerende både deltager online og på campus, og med hvilke teknologier?
  • Modeller for undervisningen – hvordan kan du tilrettelægge din undervisning på nye måder?
  • Synkrone og asynkrone aktiviteter – hvad er det, og hvad er de hver især bedst til?

Lynkurset tilbyder ikke en introduktion til det tekniske set-up. Det kan du finde information om her, og hos din lokale IT-supportenhed.

• Undervisere fra alle fakulteter
  • Maks. 45 deltagere

Sprog

Engelsk, med mindre alle taler og forstår dansk.