BSS: Workshop om online eksamen

Mange af efterårssemesterets mundtlige eksamener bliver som følge af corona-restriktionerne afviklet online i Zoom. Du kan tilmelde dig workshop for undervisere og eksaminatorer på BSS, der gennemgår elementerne i en mundtligt eksamen online.

14.12.2020 | Nina Vestergaard Adolfsen

Dato ons 20 jan
Tid 10:00 11:00
Sted Zoom

På workshoppen vil du høre mere om:

• Processen før, under og efter eksamen - hvad skal du være opmærksom på?

• At skabe tryghed i en online eksamenssituation for alle deltagere

• Brug af Waiting Room og andre Zoom-funktioner i forbindelse med eksamen

• Håndtering af særlige eksamenstype, eksempelvis forberedelsen, eksaminer med brug af tavle eller lodtrækning.

Tilmeld dig en workshop her:

Vælg kun én dato – indholdet er identisk. Du kan også finde informationer og vejledninger til den online eksamen på AU’s side om omlægning af eksamen og ved at klikke dig videre til de fakultetsspecifikke informationer om eksamensomlægningen.

Rådgivning fra din sædvanlige pædagogiske konsulent

Har du brug for individuel rådgivning, eller kan du ikke finde svar på dine spørgsmål om tilrettelæggelse af online eksamen af enten didaktisk eller teknisk karakter, er du velkommen til at kontakte medarbejderne fra Centre for Educational Development præcis som du plejer eller via ced@au.dk.

Medarbejdere, Aarhus BSS